Ons aanbod

 • €3.500,- tot €4.499,- bruto (p/m)
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz
 • Legendarische themaborrels
 • Bonusregeling per kwartaal
 • Spectaculaire teamuitjes
 • 25 vakantiedagen + 1 extra vrije dag voor vrijwilligerswerk
 • Gevulde spaarpot voor je oude dag
 • Vergoeding voor een sportabonnement
 • Laptop
 • Heel veel lol met elkaar!

De huidige marktontwikkelingen op zowel de arbeidsmarkt als in de woningcorporatiesector vragen ons om anders naar het vak te kijken. Binnen het recruitment zijn wij actief in detachering, werving & selectie, uitzenden, RPO en het inzetten van interim professionals. Vanwege onze verschillende diensten zijn wij een sterke partner op het gebied van gekwalificeerde vastgoed-professionals binnen de woningcorporaties.

Wat ga je doen?

In deze unieke rol als Teamleider ben jij enerzijds verantwoordelijk voor de groei van de organisatie en de ontwikkeling van jouw collega’s. Vanuit eigen initiatief, vertrouwen en ervaring voorzie jij het management van input en advies. Anderzijds sta jij middenin het teamproces. Gepassioneerd neem jij het team mee in jouw (nieuwe) inzichten en uitgestippelde koers.

Er staat van alles te gebeuren binnen onze organisatie! Jij bent verantwoordelijk voor de groei van de organisatie en de ontwikkeling van jouw collega’s. Vanuit eigen initiatief, vertrouwen en ervaring voorzie jij het management van input en advies gericht op het nemen van (strategische) besluiten en het optimaliseren van de structuur van de organisatie. Daarbij hoort ook de verbetering van de huidige processen en de inrichting van onze systemen. 

Gezien de compactheid van onze organisatie ga jij ook op het operationele vlak aan de slag. Je bedenkt, stuurt aan maar voert ook uit. Dit doe je samen met het team…

 • Je vertaalt de strategische doelstellingen naar de praktijk;
 • Je bezoekt (potentiële) opdrachtgevers;
 • Je bouwt aan duurzame relaties met (nieuwe) opdrachtgevers;
 • Je zet nieuwe business en projecten op;
 • Je zorgt voor een optimale samenwerking met collega’s van de andere afdelingen; Je signaleert de trends en (markt)ontwikkelingen en vertaalt kansen door naar onze business.

“De markt kent voor jou geen geheimen. Jij kent onze wereld van binnen en van buiten. Je signaleert de trends en (markt)ontwikkelingen en vertaalt kansen door naar onze business.

Succes maak je natuurlijk niet alleen! In de functie van teamleider werk jij nauw samen met vijf collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in, zodat onze klanten en kandidaten op de best mogelijke manier geholpen worden. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.

Onze wensen

We zijn op zoek naar een bevlogen, energieke en inspirerende kanjer, die de markt door en door kent en het team van Vastgoed Talent bij de hand neemt. Jij bent iemand die strategisch en tactisch denkt, jij brengt structuur aan en stippelt de juiste toekomstvisie uit. De korte interne lijntjes zorgen ervoor dat je direct van toegevoegde waarde bent. Bovenal zijn we een club waar je gewoon jezelf kunt zijn. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de beste te blijven en topprestaties te leveren die onze opdrachtgevers verbluffen.

Werken bij Vastgoed Talent

Vastgoed Talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed Talent hebben we veel werk verzet.

Vastgoed Talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande knop, let op onderstaande knop opent in een nieuw tabblad. Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail dan naar info@vastgoed-talent.nl of bel naar 088-555 09 99.